E-commerce Europe Trustmark Slapen Online Thuiswinkel waarborg Slapen Online
test banner

Bed 160x220

Bed 160x220


Bed 160x220 kopen? Lange bedden en boxsprings standaard in ons assortiment. Ook bijpassend beddengoed te bestellen bij Slapenonline. Koop nu. 

Wil je gelijk naar onze bedden? Klik dan hier of bel voor informatie of het maken van een afspraak 088-003 86 80.

In tegenstelling tot wat we vaak van onze klanten horen ('een lang bed is zo moeilijk te vinden op het internet') hebben wij vele bedden die in 220 cm geleverd kunnen worden. Steeds meer klanten hebben behoefte aan een lengte maat maar willen daar niet perse de hoofdprijs voor betalen. Je bent dan bij ons aan het juiste adres.

Jouw (lange) bed wordt door een zeer goede Nederlandse fabrikant geproduceerd. Je koopt bij ons dus echt een kwaliteitsproduct. En de bedden zijn ook nog eens gunstig geprijsd. En wat te denken van de levertijd. Geen 12 weken wachten maar rond de 4 weken.

Boxspring Isabelle

Bed 160x220 slapenonline.nl

Behoefte aan een nog langer bed?

Heb je misschien behoefte aan een nog langer bed dan 220 cm? Dat is geen enkel probleem. Een lengte van 230 en 240 cm is mogelijk. Kijk naar de modellen Tiana, Fenne, Jasmine, Annabel, Lotte, Isabelle, Nathalie, Sterre, Daniek en Luna. Zo ie zo zijn deze bedden extra lang te bestellen. 

En de breedte? We hebben zelfs bedden geleverd in de maat 240x220. Oftewel 2 keer 120 cm breed. Heerlijk toch?! Lekker ruim slapen!


Aandacht en advies

Veel krijgen we te horen dat wij uitgebreid de tijd nemen tijdens de showroomafspraak. Wij vinden dat normaal maar kennelijk is dat elders nog wel eens anders. Een afspraak neemt dan ook vaak een uur tot anderhalf in beslag. Niet zo gek want je koopt niet zo vaak een bed. Je moet er dus even de tijd voor nemen. Lees de reviews van onze klanten door en trek zelf je conclusie. Bel naar 088-00386 80 voor een afspraak.

Levertijd

Omdat we de heerlijke, kwalitatief goede bedden in Nederland laten produceren is de levertijd kort. Een bed met een lengte maat wordt gewoon in slechts 3 à 4 weken gemaakt. Vervolgens belt onze vervoerder je voor het maken van de afspraak. Schikt bijvoorbeeld de dinsdag in de ochtend? Dan staat de afspraak. Het bed wordt op de afgesproken datum gebracht en gemonteerd. 
 

Betalen is mogelijk via de volgende manieren:
1. Op het moment van bestellen (iDEAL, veilig betalen);
2. Wij sturen van te voren een factuur en je maakt het van te voren over;
3. Tijdens de aflevering (via overmaken of contant).


Traagschuim matras 160x210 bij Slapen Online


Wij zijn alle dagen geopend. Let wel; dit is alleen op afspraak. 
Je kunt bellen met de helpdesk voor het maken van een afspraak en uiteraard voor alle overige vragen.  

Telefoon: 088-0038680 
E-mail: info@slapenonline.nl

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.
 

Offerte aanvragen                 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »