E-commerce Europe Trustmark Slapen Online Thuiswinkel waarborg Slapen Online
test banner

Bed 180x220

Bed 180x220


Bed 180x220 kopen? Lange bedden en boxsprings standaard in ons assortiment. Ook bijpassend beddengoed te bestellen. Koop nu.

Wil je gelijk naar onze bedden? Klik dan hier

Omdat Nederlanders bij het langste volk ter wereld behoren, spelen wij met onze bedden hier uiteraard op in. Onze bedden / boxsprings zijn in de webshop opgenomen met de lengte maat 220 cm. Jouw bed wordt door een zeer goede Nederlandse fabrikant geproduceerd. Je koopt bij ons dus echt een kwaliteitsproduct. En de bedden zijn ook nog eens gunstig geprijsd.


Boxspring Isabelle

Boxspring Isabelle van slapenonline.nl

Behoefte aan nog een langer bed?

Heb je misschien behoefte aan een nog langer bed dan 220 cm? Dat is geen enkel probleem. Een lengte van 230 en 240 cm is mogelijk. Kijk naar de modellen Tiana, Fenne, Jasmine, Annabel, Lotte, Isabelle, Nathalie, Sterre, Daniek en Luna. Zo ie zo zijn deze bedden extra lang te bestellen. 

En de breedte? We hebben zelfs bedden geleverd in de maat 240x220. Oftewel 2 keer 120 cm breed. Heerlijk toch?! Lekker ruim slapen!


Beddengoed

De tweede (logische) vraag gaat meestal over het beddengoed. Is er wel beddengoed in deze lengte maten (220, 230 en 240 cm) te verkrijgen? Onze Nederlandse beddengoed fabriek levert maatwerk. Het is mogelijk om moltons en hoeslakens in deze afmeting te verkrijgen. En de meerprijs valt vaak erg mee. Handig toch? Alle producten bij één adres te verkrijgen.


Levertijd

Omdat we de heerlijke, kwalitatief goede bedden in Nederland laten produceren is de levertijd kort. Een bed met een lengte maat wordt gewoon in slechts 3 à 4 weken gemaakt. Vervolgens belt onze vervoerder je voor het maken van de afspraak. Schikt bijvoorbeeld de dinsdag in de ochtend? Dan staat de afspraak. Het bed wordt op de afgesproken datum gebracht en gemonteerd. 
 

Betalen is mogelijk via de volgende manieren:
1. Op het moment van bestellen (iDEAL, veilig betalen);
2. Wij sturen van te voren een factuur en je maakt het van te voren over;
3. Tijdens de aflevering (via overmaken of contant).


Traagschuim matras 160x210 bij Slapen Online


Wij zijn alle dagen geopend. Let wel; dit is alleen op afspraak. 
Je kunt bellen met de helpdesk voor het maken van een afspraak en uiteraard voor alle overige vragen.  

Telefoon: 088-0038680 
E-mail: info@slapenonline.nl

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.
 

Offerte aanvragen                 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »