E-commerce Europe Trustmark Slapen Online Thuiswinkel waarborg Slapen Online
test banner

Bed voor lange mensen

Bed voor lange mensen


Bed voor lange mensen kopen? Onze modellen zijn speciaal geschikt voor lange mensen. Lengtes 220, 230 en 240 zijn geen probleem.

Er zijn weinig bedden voor lange mensen die fijn slapen omdat deze over het algemeen veel te kort zijn. Als je lang bent wordt je eigenlijk gedwongen om op je zij met opgetrokken knieën te slapen. Maar wat als je dit niet fijn vindt omdat je bijvoorbeeld een buikslaper bent? Er wordt hier door slaapzaken vaak niet goed op ingespeeld. Dat is vreemd omdat de mens, voornamelijk in West-Europa, steeds langer wordt. Mannen van 190 tot 220 cm zijn geen uitzondering meer.


Bed voor lange mensen slapenonline.nl

Bedden tot en met 220 lengte

Wij van Slapen Online spelen hier wel op in. In ons assortiment zijn de meeste boxsprings in de lengte 220 cm verkrijgbaar. Kijk eens naar boxspring Marjolijn of Roos. Niet alleen zijn ze in de maat 220 cm te verkrijgen maar is gedacht aan het ligcomfort. Met speciale matrassen en topmatrassen slaap je de hele nacht weer als een roos. Ook is aan de kleur gedacht. De bedden kunnen in zowel stof als leatherlook worden bekleed.

Boxspring Fenne Bed voor lange mensen slapenonline.nl

Bedden tot en met 240 lengte


Een aantal andere boxsprings zijn helemaal geschikt als bed voor lange mensen. Kijk naar boxspring Fenne. In onze webshop is de maat tot en met 220 cm opgenomen maar je kunt dit bed ook in de lengte 230 of 240 cm bestellen. Let op: 240 cm lengte is alleen mogelijk in een niet verstelbare uitvoering. Een elektrisch verstelbare uitvoering kan tot en met 230 cm gemaakt worden. 


Levertijd

En onze levertijd? Boxspring Fenne wordt gemaakt door een Nederlandse fabrikant. De levertijd is circa 4 weken. Dat is ook het geval als het bed in de lengte 220, 230 of 240 cm wordt besteld. Boxspring Marjolijn en Roos hebben een levertijd van circa 5 a 6 weken. En de andere bedden? Bij elk bed hebben we de levertijd opgenomen.  


Betalen is mogelijk via de volgende manieren:
1. Op het moment van bestellen (iDEAL, veilig betalen);
2. Wij sturen van te voren een factuur en je maakt het van te voren over;
3. Tijdens de aflevering (via overmaken of contant).


Traagschuim matras 160x210 bij Slapen Online


Wij zijn alle dagen geopend. Let wel; dit is alleen op afspraak. 
Je kunt bellen met de helpdesk voor het maken van een afspraak en uiteraard voor alle overige vragen.  

Telefoon: 088-0038680 
E-mail: info@slapenonline.nl

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.
 

                  Offerte aanvragen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »