E-commerce Europe Trustmark Slapen Online Thuiswinkel waarborg Slapen Online
test banner

Bedden extra lang

Bedden extra lang


Bedden extra lang kopen? Onze bedden zijn speciaal geschikt voor lange mensen. Lengtes 220, 230 en 240 zijn geen probleem.

Wil je gelijk naar onze bedden? Klik dan hier

Lastig als jij, je partner of allebei lang zijn? Bij Slapen Online is dit geen enkel probleem! Sterker nog. Onze bedden zijn in de webshop al standaard opgenomen in de lengte maat 220 cm.

Is de behoefte aan nog langer dan 220 cm? Ook dat is geen probleem. Een aantal bedden worden door een zeer gerenommeerde fabrikant in Nederland gemaakt. Bij deze fabriek is zelfs een lengte van 230 en 240 cm mogelijk. Kijk naar de modellen Tiana, Fenne, Jasmine, Annabel, Lotte, Isabelle, Nathalie, Sterre, Daniek en Luna. Zo ie zo zijn deze bedden extra lang te bestellen.

En de breedte? We hebben zelfs bedden geleverd in de maat 240x220. Oftewel 2 keer 120 cm breed. Heerlijk toch?! Lekker ruim slapen!

Boxspring Sterre

Neem nu boxspring Sterre. Eén van de vele boxsprings geschikt om te verkrijgen in een extra lange lengte maat. Is het niet een plaatje?


Bedden extra lang slapenonline

Beddengoed

De tweede (logische) vraag gaat meestal over het beddengoed. Is er wel beddengoed in deze lengte maten (220, 230 en 240 cm) te verkrijgen? Onze Nederlandse beddengoed fabriek levert maatwerk. Het is mogelijk om moltons en hoeslakens in deze afmeting te verkrijgen. En de meerprijs valt vaak erg mee. Handig toch?

Levertijd

Omdat we de heerlijke, kwalitatief goede bedden in Nederland laten produceren is de levertijd kort. Een bed met een lengte maat wordt gewoon in slechts 3 à 4 weken gemaakt. Vervolgens belt onze vervoerder je voor het maken van de afspraak. Schikt bijvoorbeeld de dinsdag in de ochtend? Dan staat de afspraak. Het bed wordt op de afgesproken datum gebracht en gemonteerd. 
 

Betalen is mogelijk via de volgende manieren:
1. Op het moment van bestellen (iDEAL, veilig betalen);
2. Wij sturen van te voren een factuur en je maakt het van te voren over;
3. Tijdens de aflevering (via overmaken of contant).


Traagschuim matras 160x210 bij Slapen Online


Wij zijn alle dagen geopend. Let wel; dit is alleen op afspraak. 
Je kunt bellen met de helpdesk voor het maken van een afspraak en uiteraard voor alle overige vragen.  

Telefoon: 088-0038680 
E-mail: info@slapenonline.nl

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.
 

Offerte aanvragen                 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »