E-commerce Europe Trustmark Slapen Online Thuiswinkel waarborg Slapen Online
test banner

Beddenzaak Alkmaar

Beddenzaak Alkmaar


Als je op zoek bent naar een beddenzaak in Alkmaar dan ben je bij Slapen Online aan het juiste adres.

Onze sfeervolle winkel is gevestigd op de Berenkoog 14, 1822 BJ Alkmaar en is circa 300 m2 groot.

Wij adviseren en leveren beddenproducten aan consumenten en zakelijke markt.
Denk aan producten als boxsprings, matrassen, topmatrassen, dekbedden, hoeslakens, moltons, dekbedovertrekken en prachtige accessoires.
 
Hieronder enkele sfeer foto's van onze winkel.

Beddenzaak Alkmaar 
Consumenten

Gemiddeld eens per 10 jaar schaf je een bed of matrassen aan. Slapen Online helpt je tijdens dit oriëntatie traject door overzichtelijk aanbod van producten aan te bieden. Per product lees je meningen van andere klanten en tref je detailleerde informatie aan.

We vinden het een fraai compliment als een klant een product besteld zonder dat we mail of telefonisch contact hebben gehad.
Dat betekent dat de webshop overzichtelijk en duidelijk is. Uiteindelijk was dat voor de klant ook erg efficiënt namelijk geen zaterdagen verspillen aan winkelbezoeken. 

Beddenzaak Alkmaar bij Slapen Online


Zakelijke klanten

Ook eigenaren / inkopers van hotels, Bed and Breakfast's, vakantieparken en Air B&B's schaffen het liefste bij de bron aan en zoeken online naar de beste producten tegen online prijzen. Slapen Online levert kleine en grote aantallen bedden, matrassen, topdekmatrassen en beddengoed in binnen- en buitenland. We hebben een eigen vrachtwagen park maar ook hebben we afspraken met vervoerders zodat we transporten naar het buitenland uit handen kunnen nemen.

Winkel in Alkmaar

Op zoek naar een nieuwe boxspring, matras, topmatras of andere slaapartikelen? Kijk dan gerust rond op deze site en maak gebruik van de handige mogelijkheid om stapsgewijs je boxspring zelf samen te stellen of andere artikelen uit het totaalaanbod te filteren.

Slapen Online heeft een 300 m2 grote winkel in Alkmaar. Je krijgt dan de mogelijkheid modellen te bezichtigen, het ligcomfort te testen, de verschillende stoffen uit te zoeken en uiteraard extra slaapadvies in te winnen.
Kom langs of bel voor een afspraak naar 088-0038680. Je bent van harte welkom, zelfs ook op afspraak in de avonduren.

Slapen Online is lid van Thuiswinkel waarborg oftewel veilig kopen en betalen. Tweepersoons boxspring kopen bij Slapen OnlineWij zijn alle dagen geopend. Let wel; dit is alleen op afspraak. 
Je kunt bellen met de helpdesk voor het maken van een afspraak en uiteraard voor alle overige vragen.
 

Telefoon: 088-0038680 
E-mail: info@slapenonline.nl

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.

 

    Veilig kopen bij Slapen Online Thuiswinkel waarborg

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »