E-commerce Europe Trustmark Slapen Online Thuiswinkel waarborg Slapen Online
test banner

Boxspring kopen online


Boxspring kopen online

Een boxspring kopen online is niet altijd makkelijk. Het voordeel is wel dat je online alle opties kan zien en kan selecteren. Zodat je voor je eigen ogen heel makkelijk je eigen boxspring samenstelt. Het moeilijkste is ligt de boxspring lekker.

Een boxspring bestaat uit een onderstel en daar op komen de matrassen te liggen. Een onderstel is letterlijk gezegd een bak met veren en de bak staat dan op pootjes. Daar boven op komt dan de matras en topmatras.

Een kenmerk van een boxspring is dat het geen ombouw heeft zoals bij een ledikant. De boxspring is ook altijd bekleed. Dat kan met stof zijn of met een leatherlook (kunstleer).
 

Boxspring kopen online bij Slapen Online


Een nieuwe boxspring kopen online bij Slapen Online

Een boxspring bestaat uit meerdere onderdelen dan alleen het onderstel en pootjes. Andere onderdelen van een boxspring zijn: matrassen, topper, hoofdbord, voetbord, nachtkastjes en voetenbank.


Matrassen

De matrassen bij een boxspring worden altijd gestoffeerd in dezelfde kleur als het onderstel. Bij een ledikant heeft een matras een witte hoes.

Topper

Een topper is een dun matras die je bovenop je matras legt. Deze topper heb je in verschillende formaten maar ook 1-persoons of 2-persoons. Een topper zorgt ervoor dat je matras een langere levensduur heeft en verhoogd nog meer het comfort.

Hoofd- en voetbord

Een in de kleur van het bed gestoffeerde houten frame. Het hoofdbord kan strak zijn of met bijvoorbeeld knopen (gecapitonneerd).

Accessoires

Je hebt heel veel keuze bij accessoires van een boxspring. Je kan nachtkastjes en voetenbanken kiezen die in dezelfde kleur komen als de boxspring.  Een voetenbank is meestal 120cm breed en zet je bij het voeteneind. Er zijn voetenbanken met en zonder opbergmogelijkheid.
 

Boxspring kopen online bij Slapen Online

In onze winkel van Slapen Online in Alkmaar zijn vele verschillende boxsprings te bewonderen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom langs en kijk of wij een mooie boxspring voor je hebben.

Lees ook onze blog boxspring Alkmaar.


Boxspring kopen online bij Slapen Online


Wij zijn alle dagen geopend. Let wel; dit is alleen op afspraak.
Je kunt bellen met de helpdesk voor het maken van een afspraak en uiteraard voor alle overige vragen.
 

Telefoon: 088-0038680 
E-mail: info@slapenonline.nl

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.


    Boxspring kopen online bij Slapen Online

BewarenBewarenBewaren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »