E-commerce Europe Trustmark Slapen Online Thuiswinkel waarborg Slapen Online

Over ons

Net na de tweede wereldoorlog begon de eerste generatie met een prachtige beddenzaak in Haarlem. In die tijd werden de matrassen nog gevuld met kapok en werd er bezorgd met een bakfiets.
Er werd traditioneel geadverteerd in de krant.

Nu drie generaties verder richt Slapen Online zich op de consument en zakelijke klant die eerst orienteert op het 'web' om vervolgens goed te laten voorlichten in de winkel. 
Tegenwoordig gaat het niet meer alleen om een goed kwalitatief bed, maar is de stijl van de slaapkamer ook erg belangrijk. In je slaapkamer wil je tot rust komen, maar het moet ook aanvoelen als thuis.  

Core business

Onze core business is het leveren van bedden, boxsprings, matrassen & beddengoed aan consumenten en zakelijke klanten. Je kunt ook slagen voor schitterende andere producten. Laat je inspireren in ons lookbook.
De producten die je in ons lookbook ziet, zijn allemaal verkrijgbaar in de webshop. Denk bijvoorbeeld aan sierkussens, plaids, verlichting, nachtkastjes etc.. Voor zowel standaard afmetingen als maatwerk kun je bij ons terecht. In de webshop zijn vele maten al standaard opgenomen, maar wil je toch een afwijkende maat dan is dat ook mogelijk (tegen acceptabele meerprijzen). Kijk gerust rond op onze site en maak gebruik van de handige mogelijkheid om stapsgewijs je boxspring zelf samen te stellen of een matras te kiezen door gebruik te maken van slimme filters.

We leveren kwaliteitsproducten van Nederlandse en Belgische fabrikanten en hiermee zijn de levertijden dus kort en de prijs-/kwaliteitverhouding subliem.
We bezorgen en monteren voornamelijk in Nederland en België maar sinds een aantal jaar leveren we ook aan landen als Frankrijk, Spanje en Portugal. Wij hebben onze eigen monteurs en wagenpark tot onze beschikking.

Onze winkel

Kom onze winkel in Alkmaar bekijken voor advies en inspiratie. Voor een afspraak stuur dan een mail naar info@slapenonline.nl of bel 088-0038680. 

Wij gaan overigens anders te werk dan de meeste reguliere winkeliers. Onder het genot van een kopje koffie nemen we de huidige situatie en met name de wensen door. Op basis van de mogelijkheden komen we tot het gewenste bed/matras/topmatras. Daarbij nemen we jouw eigenschappen uitgebreid door. Denk hierbij aan temperatuur, mate van transpiratie, lighouding, gewichtsklasse en andere relevante aandachtspunten. Na het proefliggen komen we tot een advies. Indien van toepassing komt de kleur van het bed en type pootjes als laatste aan bod. Uiteindelijk is een product samengesteld dat precies is afgestemd op jouw behoeften. 

Onze werkwijze betekent dat wij uitgebreid de tijd nemen. Vandaar dat je bij ons een afspraak maakt. De klant krijgt dus bij ons een soort VIP-behandeling. En zo hoort het volgens ons ook want je slaapt immers één derde van je leven.

Je bent van harte welkom bij Slapen Online.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x