E-commerce Europe Trustmark Slapen Online Thuiswinkel waarborg Slapen Online

Bezorgen en ophalen

Levertijd

Per product is in de webshop de leveringstermijn opgenomen. Over het algemeen geldt een levertijd van 1 tot 3 weken. Voor bijvoorbeeld maatwerk boxsprings kan de levertijd 1 a 2 weken langer zijn.

Indien een product dat tijdelijk niet op voorraad is, wordt besteld, zal indicatief worden aangegeven wanneer het product weer beschikbaar is. Vertragingen zullen per e-mail of telefonisch worden gemeld.

Zelf ophalen

Als een product bij ons binnen is, kun je er ook voor kiezen om de bestelling zelf op te halen bij onze winkel in Alkmaar. 

Bezorgadres

We gaan ervan uit dat je bestelling bezorgd dient te worden op het adres dat bij ons bekend is (ook het factuuradres).
Is je adres gewijzigd of wil je je bestelling ergens anders laten bezorgen, dan kun je het bezorgadres via info@slapenonline.nl aan ons doorgeven.

Bezorgdatum

Bij de aankoop heb je van de verkoper de verwachte levertijd te horen gekregen.
Je krijgt van ons bericht met een voorstel voor de aflevering. Hierbij wordt een dagdeel aangegeven.
Schikt het voorstel niet dan vernemen we graag jouw voorkeur. 

Tijdstip van bezorging

In sommige gevallen kan het handig zijn dat je op de dag van bezorging wordt gebeld.
Geef dat dan aan ons door. 

Bezorgkosten

Bezorging in Nederland: Er zijn geen bezorgkosten wanneer het orderbedrag boven de € 99,- is. Daaronder rekenen we € 3,90. Uitzondering zijn de Wadden-eilanden. Hiervoor wordt per bestelling een speciaal tarief gerekend.

Voor het bezorgen (via onze bezorgdienst) in België rekenen wij EUR 50,-.

Rembourskosten

Bezorging in Nederland: is het orderbedrag beneden de €99,- en je betaalt pas bij aflevering dan rekenen we € 9,90 rembourskosten. Betaal je vooraf middels iDEAL dan zijn er geen rembourskosten.


Recycling van je oude matras(sen)

Ook een duurzame verwerking van oude, gebruikte matrassen is voor Slapen Online een belangrijke zaak. Slapen Online levert graag een bijdrage aan het maatschappelijk verantwoord en milieuvriendelijk ondernemerschap en is daarom als één van de weinige slaapspecialisten aangesloten bij RetourMatras. RetourMatras heeft in Lelystad een unieke verwerkingsinstallatie waar gebruikte matrassen op professionele wijze voor 100% tot bruikbare grondstoffen worden omgezet voor onder andere: wegenbouw, rubber speelplaatstegels, ondertapijt, judomatten etc.

Bekijk voor meer informatie over het recyclingsproces het YouTube filmpje of ga naar de website van www.retourmatras.nl
Lever dus ook -na aflevering van uw nieuwe matras of boxspring- jouw oude matras(sen) bij ons in! Hiervoor geldt een verwijderingsbijdrage van slechts €15,- voor een 1-persoons matras. Voor een 2-persoons matras rekenen we een verwijderingsbijdrage van €20,-. Voorwaarde is dat je het matras bij de voordeur klaar hebt staan voor afvoer. Het matras dient -uit oogpunt van hygiëne- verpakt te zijn in een plastic zak. Je kunt daarvoor eventueel de zak gebruiken waar het nieuwe matras mee aangeleverd is. De verwijderingsbijdrage kun je bij de chauffeur afrekenen. We stellen het op prijs als je op voorhand laat weten dat je van deze service gebruik maakt. Indien gewenst kunnen wij je een certificaat overhandigen waaruit blijkt dat jouw oude matras daadwerkelijk bij RetourMatras wordt aangeboden en voor 100% wordt gerecyclet.

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x